.
×
 x 

Košarica je prazna
Košarica
Košarica je prazna

KONTAKTIRAJTE NAS NA 041/63-88-61
PIŠITE NAM NA INFO@SKOSAL.SI

Drymat | Pogosta vprašanja


Ponujate 2 tipa naprav Drymat. V čem je razlika med njima?

Napravi se med seboj razlikujeta glede na princip izsuševanja. Drymat klasična naprava je cenovno ugodnejša različica, ki je primerna za izsuševanje kapilarne vlage v bivalnih prostorih, oziroma zgornjih delih zgradbe. Deluje v premeru 14 m.
Drymat EO+ je zmogljivejša naprava in se v primerjavi s klasično napravo Drymat uporablja za bolj specifična in težavna področja izsuševanja vlage. Dober primer so vlažne kleti. V primeru sanacije vlage z Drymat EO+ napravo, se na zidovje poleg naprave namestijo še elektrode, s katerimi direktno spodbujamo padec vlage.


Ali Drymat naprave proizvajate v vašem podjetju?

Ne,  gre za naprave nemškega proizvajalca Drymat, v lasti Franka Lindnerja, ki so v Nemčiji prisotne že več kot 3 desetletja. Naprave ponujamo na širšem evropskem tržišču, skupaj pa smo jih na evropskem trgu namestili že več kot 3000. Gre za preverjeno in dokazano delujočo rešitev sanacije vlage, za kar proizvajalec jamči s številnimi pridobljenimi certifikati in referenčnimi objekti širom Evrope.


Na katero mesto v hiši se namesti naprava Drymat in koliko prostorov lahko z eno napravo osušite?

Napravo montiramo v prostoru, ki smo ga po strokovnem ogledu določili, da je za montažo najbolj primeren. Sredinska točka hiše bi bila optimalna namestitev, vendar pa jo običajno namestimo na del, ki je z vidika vlage najbolj problematičen. Drymat vedno namestimo nad višino vlage. Iz estetskega vidika naprava nikakor ni moteča in je velikosti zvezka formata A5.


Kakšne priprave so potrebne pred montažo?

K vam se bo oglasil naš strokovnjak in preveril, kakšno je trenutno stanje vlage v prostoru. Ugotovil bo vzrok njenega nastanka in v primeru, da gre za kapilarni vzrok, potrdil sanacijo z napravo Drymat. Opravil bo tudi meritve vlažnosti zidov, ki jih kasneje potrebujemo za pravilen izračun lokacije namestitve naprave, hkrati pa tudi za ponovno meritev vlažnosti, ki jo na željo opravimo približno leto dni od montaže. Naprava se priklopi na klasično, ozemljeno vtičnico 230 V 50 Hz.


Ali lahko namestite napravo Drymat, kljub dejstvu, da ima žena nameščen srčni spodbujevalnik? Ali bi lahko prišlo do kakšnih zapletov v tem primeru?

Seveda lahko napravo namestimo, brez kakršnega koli vpliva na ženin spodbujevalnik. Drymat naprave so za zdravje ljudi povsem varne za uporabo. Pri proizvodnji uporabljamo zgolj najkakovostnejše materiale in v ospredje postavljamo skrb za človeka in naravo. Varnost uporabe smo dokazali s posebnimi testi vpliva delovanja naprav na človeka, ki so brezhibno delovanje povsem potrdili. Prejeli smo tudi certifikat, ki navedeno potrjuje,  Oglejte si ga tukaj.


Kako pa je z motenjem delovanja drugih naprav v primeru namestitve naprave Drymat v stanovanje? Doma imamo brezžični internet, ali bi se v tem primeru napravi med seboj motili?

Drymat naprave ne motijo delovanja nobenih drugih naprav v prostoru.


Kje si lahko ogledamo montirane naprave Drymat v Sloveniji?

V času uradnih ur lahko obiščete Upravno enoto Mestne občine Kamnik, kjer smo z našimi napravami pred vlago zaščitili celotno  zgradbo. V objekt je nameščenih 6 naprav. Za ogled jih je nekaj javno dostopnih na hodnikih.
V času uradnih ur lahko obiščete Upravno stavbo Mestne občine Piran, kjer smo v prostore namestili eno napravo.

O nas

Skosal je podjetje, ki deluje na področju obnove vseh vrst površin. Ustanovljeno je bilo leta 1992 in je iz lokalnega podjetja, ki je ponujalo zgolj čiščenje kamnitih površin, je danes v svoj sortiment dodalo še številne druge storitve.
Pri svojem delu stremi k uporabi sodobnih in najkakovostnejših materialov.

Kontaktne informacije

Skosal s.p.
Migojnice 52, 3302 Griže
Tel: 00 386 3 5 71 87 47
G: 00 386 41 63 88 61
F: 00 386 3 7 10 04 46
info@skosal.com

Obnovimo od temeljev do strehe

obnova obnóva  -e ž (ọ̑) glagolnik od obnoviti:
obnova hiše, proge; priskrbeti sredstva
za obnovo

Ni lepota zgradbe tisto,
kar bi morali gledati;
konstrukcija temeljev
bo prestala test časa.
(David Allan Coe)


Smo družabni

Naše aktivnosti lahko spremljate tudi na FB in Linkedin.

Facebook stran - Skosal s.p.

 linkedin Skosal
 
Google Plus | Referenčni objekti podjetja Skosal s.p.

Kontakt

SKOSAL s.p., Migojnice 52, SI-3302 Griže

T: 03 57 18 747

G: 041 63 88 61

Fax: 03 71 00 446

Kontakt  

Skosal s.p. Lorenčak Aleksander, Vse pravice pridržane ©2015